Ett recept på magnifik panforte med smak av kaffe och apelsin som du bara måste prova. Låt chokladen smälta i sockerblandningen före du rör ihop den med de andra ingredienserna och brer ut i en ugnsform. Låt svalna helt innan du skär upp bitar.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2010
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: använd ren mörk choklad av god kvalitet, byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd ren mörk choklad av god kvalitet, byt smör mot mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofia
2010-12-28Gott mellanting mellan godis och kaka. "Vuxen" smak. Nästa gång ska jag skära aprikoserna i små, små bitar, som russin ungefär. Lite större bitar var inte så aptitligt.
Maria
2010-12-22Gjorde detta recept veganskt genom att byta ut honungen mot sirap. Tycker det blev en rätt god och seg kaka, passar nog allra bäst till kaffe.