Oxrulader med gräddsås är ett underbart recept som passar bra både till festmiddagen och vardagsmiddagen. Bacon, saltgurka och lök ligger i den ihoprullade rostbiffen eller nötinnanlåret och till oxruladen serveras en gräddig sås och pressad potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
Gör glutenfri: Byt vetemjölet mot majsstärkelse (Maizena) som blandas i vätskan utan föregående fräsning. Välj ljust öl.
Gör mjölkfri: Använd mjölkfritt margarin eller olja istället för smör och mjölkfritt gräddalternativ. Byt kalvfonden mot mjölkfri köttbuljongtärning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde ett grymt gott misstag. Råkade ha i grädden redan innan brässeringen. Blev så gott att jag åt upp över hälften på en gång. 👌👌👌
Michael
2022-01-23Hej Magnus! Det blir nog ingen större smakskillnad, så ta det du har hemma. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-09-04Om man använder porter eller stout blir det någon skillnad?
Magnus
2017-09-02