Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

En delikat förrätt, lika passande på buffébordet. Med dina valda ostsorter serverar du portvinskokta päronhalvor och en söt hjortronröra, den perfekta kombinationen av sött och salt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Osttallrik med portvinskokt päron och hjortronröra

Ingredienser

4 portioner
några valfria dessertostar, t ex camenbert, ädelost och getost
1 fast päron
2 dl portvin
1 msk strösocker

Hjortronröra

500 g hjortron
1 vaniljstång
2 1/2 dl strösocker

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Hjortronconsommé med tillbehör
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varma hjortron
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hjortronchutney med chili
    Betyg 3.2 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad