Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Ost, lök & krasse

Gott och lättlagat recept som förstärker smakupplevelsen när du äter dina smörgåsar. Blåmögelost, lök och krasse läggs mellan brödskivor och sedan pressar du lätt ihop smörgåsarna och serverar.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bred bröden med bordsmargarin.
  2. Lägg skinka och blåmögelost på hälften av bröden. Lägg på rödlöksringar och klipp över krasse.
  3. Lägg på de resterande bröden och tryck till.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 12 skivor bröd
  • bordsmargarin
  • 3 skivor blåmögelost (per macka)
  • 2 skivor skinka (per macka)
  • rödlöksringar
  • krasse
Lägg till i inköpslistan