Ost, lök & krasse

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ost, lök & krasse

Gott och lättlagat recept som förstärker smakupplevelsen när du äter dina smörgåsar. Blåmögelost, lök och krasse läggs mellan brödskivor och sedan pressar du lätt ihop smörgåsarna och serverar.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2001

Ost, lök & krasse

Ingredienser

6 portioner
12   skivor bröd
bordsmargarin
3 skivor blåmögelost (per macka)
2 skivor skinka (per macka)
rödlöksringar
krasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ostiga hjärtan
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade fikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med nashipäron, ost och krutonger
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med blåmögeloströra, päron och knaperstekt bacon
Betyg 3.1 av 5.
83 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga