Örtstekt fläskkarré med gurkröra är ett smarrigt middagsalternativ när du vill göra något lite extra. Fläskkarrén steks och kryddas med örtblandningen. Gurkröran som serveras till förbereds genom att gurka, vitlök och kvarg blandas. Avnjut sedan karrén med rostad potatis, röran och fräsch sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2015
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd kvarg och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Skall testa ikväll. Återkommer.
Bo
2015-02-14Inget som jag jublade över.
Tord håkan
2015-01-26