Örtsås

Betyg 3.6 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Örtsås

Ett snabbt och lättlagat recept på en krämig örtsås som passar utmärkt att servera till kött, fisk eller fågel. Blanda gräddfil, majonnäs, dill, gräslök, basilika och dijonsenap - sedan är såsen färdig att serveras!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Örtsås

Ingredienser

4 portioner
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1/2 dl hackad dill
3 msk hackad gräslök
2 msk hackad basilika
2 tsk dijonsenap
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Vårlig basilikasill
    Betyg 4.3 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klassisk potatissallad
    Betyg 3.5 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Broccolislaw
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sparris med caesardressing
    Betyg 3.3 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatissallad
    Betyg 4 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kall dillsås
    Betyg 4.3 av 5.58 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad