Örtrostad potatis | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Örtrostad potatis

Potatis är gott till kött, fisk och fågel. Det här receptet på örtrostad potatis ger den traditionella potatisen lite mer sting och livar upp måltiden! Tillaga potatisarna i ugn tillsammans med timjan, basilika, rosmarin och oregano. Kalasgott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka små, skrapade färskpotatisar halvfärdiga. Lägg potatisen på ett stort folieark. Tillsätt smör och olivolja. Salta och peppra.
  2. Klipp över blandade örter, t ex basilka, oregano, timjan, rosmarin. Vik ihop till ett paket och tillaga i ugnen i 225 °C, 20 -25 minuter.
  3. Öppna upp foliepaketen vid serveringen och njut av de aromatiska dofterna och smakerna.

Ingredienser

Portioner: 1
  • färskpotatis
  • folie
  • 2 msk smör
  • olivolja
  • blandade blandade örter, t ex basilika, oregano, timjan, rosmarin
Lägg till i inköpslistan