Örtparmesanflarn

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Örtparmesanflarn

Krispiga parmesanflarn är gott att servera till soppa, lax- och andra fiskrätter. Dessa flarn gör du i ugnen med parmesan och färska örter som basilika, oregano eller slätbladig persilja. Välj din favoritört!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Örtparmesanflarn

Ingredienser

undefined
50 g parmesan
finhackade örter (t ex basilika, oregano eller slätbladig persilja)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Parmesanflarn med pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmesangrissini
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crostini med ricotta
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbrödsnacks med parmesan
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesanchips
Betyg 4.7 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesanchips med kummin och russin
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga