Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Örtparmesanflarn

Krispiga parmesanflarn är gott att servera till soppa, lax- och andra fiskrätter. Dessa flarn gör du i ugnen med parmesan och färska örter som basilika, oregano eller slätbladig persilja. Välj din favoritört!

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv parmesanost grovt. Finhacka örter. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
  2. Ta lite riven ost och örter i handen och platta ut till en liten cirkel på plåten. Gör så många flarn du önskar.
  3. Sätt in plåten i ugnens mitt, 225C, grädda tills flarnen flutit ut och blivit fint gyllene, ca 4 minuter. Servera till soppan.

Ingredienser

  • 50 g parmesanost
  • finhackade örter (t ex basilika, oregano eller slätbladig persilja)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?