Parmesanchips med kummin och russin

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Parmesanchips med kummin och russin

Parmesanchips med kummin och russin är ett gott och smakrikt tilltugg som du snabbt och enkelt tillagar själv. Chipsen består av färskriven parmesanost som gräddas i ugnen. Till parmesanschipsen serveras whiskey och kumminsmaksatta russin.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Parmesanchips med kummin och russin

Ingredienser

30 st
3 dl  färskriven parmesan
1/2 dl  gula russin (blötlagda i vatten)
2 msk  bourbon whiskey
1 tsk  malen kummin (eller mortlad hel)

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym, t.ex. parmigiano-reggiano.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsnacks med parmesan
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostbollar med romrussin
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Parmesanchips med valnötter och rosmarin
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmesanpopcorn
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tefatssnacks
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Parmesan- och rosmarinpopcorn
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga