Örtmarinad

Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Örtmarinad

En allround-marinad till alla sorters kött, men även grönsaker. Blanda den råvara du väljer i marinaden och låt ligga minst två timmar. Ju längre köttet får ligga i marinaden, desto mer smak får köttet från de fräscha örterna.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Örtmarinad

Ingredienser

1 sats
4 vitlöksklyftor
finrivet skal och färskpressad juice av 1 lime
1/2 dl finhackad färsk rosmarin
1/2 dl finhackad citrontimjan
1/2 dl finhackad salvia
1 dl olivolja
2 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per sats

Näringsberäkningen är på hela marinaden.
Energi3409 KJ / 814 kCal
Fett87 g
Salt13.9 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Örtmarinerad grillkyckling
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitlöksmarinad med örter
Betyg 2.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.9 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 4 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungsmarinad med soja och sambal oelek
Betyg 3.8 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödvinsmarinad
Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad