Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Ett fräscht och hälsosamt middagsrecept med rosmarinsmarinerade kycklingfiléer som serveras till en härlig pastasallad med pesto, cocktailtomater och chèvre. Tips: Gör en matlåda av eventuella rester och ät den kall dagen efter-minst lika gott!

Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingbröstfilé (à ca 125 g)
1 citron
1 msk hackad färsk rosmarin
2 msk olivolja
salt
nymalen svartpeppar
280 g pasta t ex penne, gärna fullkorn
1 dl pesto
250 g cocktailtomater
100 - 150 g getost (chèvre)

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Blev väldigt gott. Dock stod det inte i receptet om de gröna blad som syns i bilden. Vi använde babyspenat vilket passade alldeles utmärkt. Strödde även på solroskärnor. Rekommenderas!

    Anneli

Testa liknande recept

  • Nygrillad karré med getost och tomat
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvrekräm
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kantarellsnittar med chèvre
    Betyg 3 av 5.150 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Toast med lammfärsbiffar och chèvre
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Crostini med getostcrème och blåbär
    Betyg 3.1 av 5.154 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad