Ört- och vitlöksstekt blandsvamp med skinka
![Ört- och vitlöksstekt blandsvamp med skinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
För dig som älskar svamp är detta recept på ört- och vitlöksstekt blandsvamp med skinka perfekt! Stek svamp som karljohan, trattkantarell eller kantarell och smaksätt med härliga kryddor och rökt skinka.
![Ört- och vitlöksstekt blandsvamp med skinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 kg blandsvamp (tex karljohan, trattkantarell, kantarell)
1 dl olivolja
2 msk smör
2 schalottenlöksvinäger
2 vitlöksklyftor
1/2 kruka persilja
200 g rökt skinka
3 msk pressad citron
salt
nymalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer