Ört- och vitlökssalt

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Ört- och vitlökssalt

Ett aromrikt örtsalt med salvia är perfekt som smakförhöjare! Salvians djupa intensiva arom matchar feta smaker perfekt och örtsaltet passar även fint som rub till helstekt fläskkarré, att peta in under skinnet på kycklingklubbor eller strö på olivoljemarinerad aubergine.

Ört- och vitlökssalt

Ingredienser

ca 1 dl
1   kruka salvia
1   kruka persilja
1   vitlöksklyfta
1 dl  grovt salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Perfekt som bordsalt. Använd som smakförhöjare och strö direkt på maten, mackan eller salladen efter eget tycke och smak.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Salviagremolata
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vegansk shepherd's pie
Betyg 3.8 av 5.
74 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chimichurri med ramslök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med kikärter, paprika och salladsärtor
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hjortsalsiccia
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga