En lyxig, ugnsstekt fläskfilé inlindad i Serranoskinka som är fantastiskt god. Avnjut din fläskfilé i gott sällskap av saffransris och en len crème gjord av rostad paprika, vitlök och lätt crème fraiche som mixats ihop.
Ingredienser
4 portioner
1
gul paprika
1
röd paprika
2
msk
olivolja
1
vitlöksklyfta
2
dl
lätt crème fraiche
600
g
fläskfilé
4
skivor serranoskinka
4
portioner avorioris
1
hönsbuljongtärning
1/2
påse saffran (à 1/2 g)
salt och peppar
cocktailtomater
färsk rosmarin
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen. Fri från gluten och ägg. Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche. Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
27
6 st
Kommentarer
Lena
2021-04-25
Jättegott och enkelt😋. Gjorde vanligt ris som jag kokte med kalvfon och gurkmeja!
Rosalba
2015-10-17
Det verkar väldigt gott; så klart jag ska laga den!
Karin
2014-03-02
Så himla gott. Detta blir en favorit som jag ska bjuda många på.
Kommentarer
Lena
2021-04-25Jättegott och enkelt😋. Gjorde vanligt ris som jag kokte med kalvfon och gurkmeja!
Rosalba
2015-10-17Det verkar väldigt gott; så klart jag ska laga den!
Karin
2014-03-02Så himla gott. Detta blir en favorit som jag ska bjuda många på.