Olivströssel

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
1
Olivströssel

Med olivströssel kan du piffa upp det mesta! Strö över olivströsslet på en sallad, pasta, risotto eller paj som pricken över i. Strösslet gör du enkelt genom att finhacka oliver som du sedan ugnsrostar med lite olja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018

Olivströssel

Ingredienser

ca 2 dl
2 dl kärnfria oliver
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Hur länge skulle ni säga att det håller och hur bör det förvaras, om man inte använder allt på en gång 😊

Malin

2022-08-31

Näringsvärde per dl

Energi508 KJ / 121 kCal
Fett13 g
Salt0.92 g
Kolhydrater0.8 g
Protein0.4 g

Testa liknande recept

Pizza med oliver och majs
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fyllda pastakuddar med ricotta, sardeller och oliver
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med burrata, rostade oliver och tomater
Betyg 4.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grekinspirerat tilltugg
Betyg 2.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
One pot pasta puttanesca
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga