Olivströssel

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Olivströssel

Med olivströssel kan du piffa upp det mesta! Strö över olivströsslet på en sallad, pasta, risotto eller paj som pricken över i. Strösslet gör du enkelt genom att finhacka oliver som du sedan ugnsrostar med lite olja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018

Olivströssel

Ingredienser

ca 2 dl
2 dl kärnfria oliver
1 msk olja

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur länge skulle ni säga att det håller och hur bör det förvaras, om man inte använder allt på en gång 😊

    Malin

Näringsvärde per dl

Energi508 KJ / 121 kCal
Fett13 g
Salt0.92 g
Kolhydrater0.8 g
Protein0.4 g

Testa liknande recept

  • Röra på kronärtskockshjärtan
    0 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grekinspirerat tilltugg
    Betyg 2.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Feta- och olivsås
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tapenadeägg
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Olivkräm
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tapas "Gilda"
    Betyg 2.7 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad