Olivpaprika | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Olivpaprika

Underbart god paprika som smälter i munnen. Paprikan skållar du och kokar den sedan ihop med smaklig olivolja. Resultatet blir saligt! Perfekt tillbehör och färgklick till det nygrillade köttet.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela paprikor, ta bort kärnorna. Skålla halvorna i kokande vatten på samma sätt som tomater och dra av skalet - enklast med röd paprika, men även gul är okej.
  2. Strimla paprikan, lägg i en kastrull och hetta upp med lite olivolja. Vänd runt och strö över grovmalen svartpeppar. Servera varm som tillbehör.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • paprikor
  • olivolja
  • grovmalen svartpeppar
Lägg till i inköpslistan