Olivfritata

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Olivfritata

En varm sommardag passar det utmärkt att tillaga den här rätten till lunch. Olivfritatan är krämig och fabulöst god och gör sig utmärkt med den spröda salladen, fetaosten och de knapriga brödkrutongerna.

Olivfritata

Ingredienser

4 portioner
1 påse mâchesallad
4 ägg
1/2 dl tapenad (olivpasta)
2 dl lätt crème fraiche
150 g haricots verts (bönor)
1 dl soltorkade tomater i olja
1 dl brödkrutonger
150 g tärnad fetaost
lite vinägrett eller olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kotletter med fransk bönsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och mozzarellafylld pasta med räkor och basilika
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig laxpasta med haricots verts
Betyg 3.3 av 5.
130 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt ryggbiff med smetanabearnaise och klyftpotatis
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Haricots verts och bearnaisessås på korv med bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga