Olivfritata

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Olivfritata

En varm sommardag passar det utmärkt att tillaga den här rätten till lunch. Olivfritatan är krämig och fabulöst god och gör sig utmärkt med den spröda salladen, fetaosten och de knapriga brödkrutongerna.

Olivfritata

Ingredienser

4 portioner
1   påse mâchesallad
4   ägg
1/2 dl  tapenad (olivpasta)
2 dl  lätt crème fraiche
150 g  haricots verts (bönor)
1 dl  soltorkade tomater i olja
1 dl  brödkrutonger
150 g  tärnad fetaost
lite vinägrett eller olivolja

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut fetaost mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kotletter med fransk bönsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Haricot vertssallad med bacon och bröd
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wokade paprikor och bönor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisgnocchi med bresaola och bönor
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparrot- och forellromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga