Olivfritata

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Olivfritata

En varm sommardag passar det utmärkt att tillaga den här rätten till lunch. Olivfritatan är krämig och fabulöst god och gör sig utmärkt med den spröda salladen, fetaosten och de knapriga brödkrutongerna.

Olivfritata

Ingredienser

4 portioner
1 påse mâchesallad
4 ägg
1/2 dl tapenad (olivpasta)
2 dl lätt crème fraiche
150 g haricots verts (bönor)
1 dl soltorkade tomater i olja
1 dl brödkrutonger
150 g tärnad fetaost
lite vinägrett eller olivolja

Gör så här

00:20:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Kotletter med fransk bönsallad
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomat- och mozzarellafylld pasta med räkor och basilika
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt ryggbiff med smetanabearnaise och klyftpotatis
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig laxpasta med haricots verts
Betyg 3.3 av 5.131 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Haricots verts och bearnaisessås på korv med bröd
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad