Olivfritata

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Olivfritata

En varm sommardag passar det utmärkt att tillaga den här rätten till lunch. Olivfritatan är krämig och fabulöst god och gör sig utmärkt med den spröda salladen, fetaosten och de knapriga brödkrutongerna.

Olivfritata

Ingredienser

4 portioner
1 påse mâchesallad
4 ägg
1/2 dl tapenad (olivpasta)
2 dl lätt crème fraiche
150 g haricots verts (bönor)
1 dl soltorkade tomater i olja
1 dl brödkrutonger
150 g tärnad fetaost
lite vinägrett eller olivolja

Gör så här

00:20:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kotletter med fransk bönsallad
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig laxpasta med haricots verts
    Betyg 3.3 av 5.131 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pasta med najadlax och kronärtskockstapenade
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Haricots verts med citron och vitlök
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad