Nyttigare rabarberpaj

Klassisk smulpaj med syrliga rabarber och söta jordgubbar. Pajen är sötad med honung och kokossocker. Vi har valt havregryn som tillför nyttiga fibrer istället för vetemjöl och den innehåller mindre smör. Smakar som en sommardag!

Ingredienser
8 portioner
Fyllning
500 g rabarber
250 g jordgubbar
1 tsk hela kardemummakärnor
3 msk kokossocker
2 msk potatismjöl
Smuldeg
4 dl havregryn
2 msk flytande honung
1 tsk vaniljsocker
75 g smör
1 msk vatten
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde denna men hoppade över kardemummakärnor och sötade med honung istf kokossocker. Den blev såå god 👌
Veronica
2025-05-24Jag skulle ha läst kommentarerna, den var verkligen inte god. Mycket torr främst.
Sofia
2025-05-18Håller med Ann! Oätlig! Slängde nästan hela!
Siv
2024-06-23