Nypon- och apelsinsoppa

Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
0
Nypon- och apelsinsoppa

Det är busenkelt att koka egen nyponsoppa på nyponskalsmjöl. Den här nyponsoppan får smak av färsk apelsin, vilket gör den extra läskande och god. Dessutom är den en riktig vitaminbomb! Servera gärna kall med en liten kardemummaskorpa till.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Nypon- och apelsinsoppa

Ingredienser

4 portioner
8 dl  vatten
3/4 dl  rörsocker
1 dl  nyponskalsmjöl
1 dl  färskpressad apelsinjuice
ev apelsinskivor till garnering

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi665 KJ / 160 kCal
Fett0.4 g
Salt0 g
Kolhydrater36 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Vin chaud med apelsin
Betyg 3.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsin- och saffranssoppa med hallon
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Riven morots- och apelsinsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och polentakaka
Betyg 4 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinkaka med ricotta och mandel
Betyg 4.2 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glöggsangria med granatäpple
Betyg 4.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga