Nubberöra à la Lascha

Betyg 4.2 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Nubberöra à la Lascha

Nubberöra, så enkelt och samtidigt så gott! En riktig klassiker till jul och midsommar. Hacka sillen, blanda ihop den med övriga ingredienser i en skål, klicka ut nubberöran på små bitar av knäckebröd och den är färdig att inmundigas!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Nubberöra à la Lascha

Ingredienser

20 bitar
200 g matjessill
1/2 rödlök
3 kokta, kalla potatisar
1 burk röd stenbitsrom
1 dl majonnäs
2 dl gräddfil
1/2 dl strimlad gräslök
1/2 dl klippt dill
2 hackade, hårdkokta ägg
knäckebitar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Så jättegott det är bara att njuta av livets goda !

    Bengt

  • Kanon i kombination med ett bra sånghäfte! och nåt till...

    Jan

  • Hej hej! Lascha här. Tänka sig, allt gott på julbordet i en enda härlig röra. Ibland brukar jag festa till det lite extra och byta ut gräddfilen mot crème fraiche. Då blir röran fastare och krämigare men förstås lite fetare. Julklappstips: Gör dubbel sats och ge bort i julklapp. För en godare jul!

    Lars

Testa liknande recept

  • Matjessill med kokta gulbetor
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessilltallrik med pepparrot
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjessill med päronhack
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad