Drömgod tårta med nougatchokladmousse på hasselnötsbotten som du bara måste prova. Servera den då gärna i portionsbitar med en halva passionsfrukt som ger en god syrlig konstrast. Det är också gott med en slät havtornssås.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2013
Fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Redaktionen
2017-05-02Hej Arnela! Tråkigt att det skär sig! Det kan vara att den smälta chokladen är för varm. Testa att låta den svalna innan du blandar ner äggulorna. Men inte så mycket att den stelnar. Lycka till! Hälsningar Michelle
Arnela
2017-05-01Jag försökte få till detta recept två gånger. Äggulan skär sig varje gång och när jag försöker släta till det med stavmixer och lägger till grädden så funkar inte det. Jag får en vattning smet. Trist.
Lena
2014-09-16Jag serverade denna på nyårsafton och den gjorde verkligen stor succé. Rekommenderas varmt som dessert, vilken tid på året som helst.