Nötig cheesecake

För att baka den här nötiga cheesecaken med hasselnötskräm och rostade hasselnötter behövs ingen ugn. Bjud som dessert på nyår eller fixa fram när det är läge för finfika. Extra effektfull blir cheesecaken genom att ringla smält nougat över den.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Gör så här
00:02:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2246 KJ / 537 kCal
Fett40 g
Salt0.57 g
Kolhydrater38 g
Protein7 g
Kommentarer
18 stJätte god och enkel att göra! :-)
Hanna
”Låt vila i kylen” - behöver den inte frysas?
Tove
Hasselnötskräm - är det typ Nutella som avses?
Tove
Hej Tove! Ja, typ Nutella eller varför inte ICAs egen goda hasselnötskräm! 😉 Hoppas att du gillar cheesecaken! Hälsningar Elina
ICA-köket
Opps... Som hasselnötskräm, eller är det inte samma sak?
Ann-christin
Hej Ann-Christin! Vi har inte provbakat med nöt-crème men vi kan tänka oss att det funkar fint. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Tänkte baka denna jaja till min födelsedag. Kan man använda nöt-creme
Ann-christin
Bytte ut digestivekexen mot smakrika pepparkakor, blev riktigt gott!
Anna
Sååååå sjukt god! Alla mina gäster frågade om receptet. MUMS!!!
Tina
Taaack Tina! Vad glada vi blir att ni gillar receptet. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Jättegod!!! Enkel att göra. Mycket gott med hallon och grädde till.
Anna
Hej Johanna! Det ska gå bra! Hälsningar Michelle
Ica-köket
Hej! Går det att göra denna några dagar i förväg och frysa in?
Johanna