No bake cheesecake med hallon

Kan en kombo av oreokakor, hallon och cream cheese bli annat än en succé? Den här urgoda no bake cheesecake har få, men riktigt goda, ingredienser och ska stå i frysen i minst 5 timmar. Men håll ut, denna smarriga dessert är värd att vänta på!

Gör så här
05:00:00
01:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi1273 KJ / 304 kCal
Fett21 g
Salt0.41 g
Kolhydrater24 g
Protein5 g
Kommentarer
8 stSå god! Hela familjen fullkomligt älskar den.
Sunneva
Super god!!
Emma
Håller med Sufia, i rumstemperatur smälter det. Jag fick lämna det i frysen som glass istället, det är absolut inte ätbart i rumtemperatur efter 30min. Smaken var helt okej! Men konsistensen var inte så bra.
Laura
Kanske en dum fråga men skall man ha fyllningen i oreoskakan när man krossar dem el bara kexet/kakan?
Jenny
Denna var god men kändes mer som en glass! Kan inte ha den rumstemp nån längre tid då den började smälta. Smakade inte som en cheesecake.
Sufia
Jag tänkte ta med den till sommarstugan (utan el) - hur lång klarar cheesecaken sig i en kylväska med kylklampar? Kan den bli för tinad för att vara god?
Lisette
Hej Lisette! Det är tyvärr svårt att säga hur länge den klarar sig i kylväskan. Ett par timmar i alla fall borde gå bra, om inte längre. Om den tinar för mycket så kan den bli lite lös i konsistensen. Hoppas att mitt svar hjälper! Hälsningar Elina
ICA-köket
Kan cheesecaken bli "för" fryst? Eller kan jag göra den några dagar innan den ska tas fram?
Sara
Hej Sara! Det går bra att ha cheesecaken i frysen i upp till ca 1 vecka, såklart utan garnityr. Lycka till med bakningen och hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
ICA-köket
Stor succé bland gästerna, men lite krånglig att göra då det krävs många bunkar.
Therese