Nachos med guacamole och fajitastrimlor | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Nachos med guacamole och fajitastrimlor

Dessa supergoda nachos gör du av fajitamarinerad skinka, guacamoledipp och nachochips. Klicka len guacamoledipp på de krispiga nachosen och woka snabbt ihop ditt mumsiga kött. Lägg sedan det varma köttet på toppen och servera.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär skinkan i tunna strimlor. Marinera köttet i en plastpåse med fajitamarinaden i cirka en halvtimme. Woka strimlorna i rapsolja i ca 30 sekunder.
  2. Lägg en klick guacamoledipp på nachos (om du gör din egen, uteslut vitlöken) och lägg några fajitastrimlor ovanpå.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 300 g färsk skinka
  • 1 påse torr fajitamarinad
  • 2 tsk rapsolja
  • 4 port guacamoledipp
  • 1 påse nachos (à 150 g)
Lägg till i inköpslistan