Mynta- och spenatröra

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Mynta- och spenatröra

Denna röra på mynta och spenat är ett trevligt tillbehör till salladen likväl som det grillade köttet. Spenatröran har crème fraiche i grunden och du använder fräsch mynta och ljuvlig vitlök som smaksättare till denna dressing.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Mynta- och spenatröra

Ingredienser

4 portioner
1 dl fryst hackad spenat
1 knippe mynta (1 knippe motsvarar ca 1 dl blad)
1 dl lätt crème fraiche
2 msk olivolja
1 liten, pressad vitlöksklyfta
flingsalt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Persisk nudelsoppa - Ash Reshte
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurksallad med yoghurt
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med spenat- och valnötssås
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grynbowl med fänkål, jordgubbar och mynta
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostwurst med spenat- och tomatpasta
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön omelett med ärtor och fetaost
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga