Mynta- och spenatröra

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mynta- och spenatröra

Denna röra på mynta och spenat är ett trevligt tillbehör till salladen likväl som det grillade köttet. Spenatröran har crème fraiche i grunden och du använder fräsch mynta och ljuvlig vitlök som smaksättare till denna dressing.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Mynta- och spenatröra

Ingredienser

4 portioner
1 dl fryst hackad spenat
1 knippe mynta (1 knippe motsvarar ca 1 dl blad)
1 dl lätt crème fraiche
2 msk olivolja
1 liten, pressad vitlöksklyfta
flingsalt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Persisk nudelsoppa - Ash Reshte
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med spenat- och valnötssås
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gurksallad med yoghurt
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostwurst med spenat- och tomatpasta
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Persisk tsatsiki med valnötter
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grynbowl med fänkål, jordgubbar och mynta
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad