Mynta- och spenatröra

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mynta- och spenatröra

Denna röra på mynta och spenat är ett trevligt tillbehör till salladen likväl som det grillade köttet. Spenatröran har crème fraiche i grunden och du använder fräsch mynta och ljuvlig vitlök som smaksättare till denna dressing.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Mynta- och spenatröra

Ingredienser

4 portioner
1 dl fryst hackad spenat
1 knippe mynta (1 knippe motsvarar ca 1 dl blad)
1 dl lätt crème fraiche
2 msk olivolja
1 liten, pressad vitlöksklyfta
flingsalt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Gurkraita
Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mynta- och tzatsikisås
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gurksallad med yoghurt
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Persisk tsatsiki med valnötter
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grynbowl med fänkål, jordgubbar och mynta
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Passion- och melonsalsa
Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad