Mynta- & fetabiffar med grön tapenadeyoghurt

Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
0
Mynta- & fetabiffar med grön tapenadeyoghurt

Mynta- & fetabiffar med grön tapenadeyoghurt är medelhavsinspirerade färsbiffar smaksatta med mynta och fetaost. Biffarna serveras med tortillabröd och tapenadeyoghurt tillsammans med säsongens grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2011

Mynta- & fetabiffar med grön tapenadeyoghurt

Ingredienser

4 portioner
400 g nöt- eller lammfärs
3 tomater
1 rödlök
1 påse sallad (à 65 g)
1 vitlöksklyfta
150 g fetaost
1 dl grovhackad mynta
2 krm salt
1 krm peppar
1 msk smör till stekning
1 förp mjuka tortillabröd (à 340 g)
ev olivolja att pensla bröden med

Tapenadeyoghurt

1 dl grön tapenad
1 dl matyoghurt (10%)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Asiatiska lammfärsrullar
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köftebullar
Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammköttbullar med pistagepesto, yoghurt och pita
Betyg 4.9 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lamm- och myntaköttbullar
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Keftedes
Betyg 2.9 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammfärsjärpar med ostcrème
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga