Mynta- & fetabiffar med grön tapenadeyoghurt

Mynta- & fetabiffar med grön tapenadeyoghurt är medelhavsinspirerade färsbiffar smaksatta med mynta och fetaost. Biffarna serveras med tortillabröd och tapenadeyoghurt tillsammans med säsongens grönsaker.
 Ett recept från: 
Buffé nr 5, 2011

Ingredienser
4 portioner
400 g nöt- eller lammfärs
3  tomater
1  rödlök
1  påse sallad (à 65 g)
1  vitlöksklyfta
150 g fetaost
1 dl grovhackad mynta
2 krm salt
1 krm peppar
1 msk smör till stekning
1  förp mjuka tortillabröd (à 340 g)
 ev olivolja att pensla bröden med
Tapenadeyoghurt
1 dl grön tapenad
1 dl matyoghurt (10%)
Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer