Muggkaka med vanilj och mandel

Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Muggkaka med vanilj och mandel

Busenkel glutenfri muggkaka som du bakar på proteinmilkshake och mandelmjöl. Bara att röra ihop och sen micra i 2 minuter. Servera med rivet äpple och kanel eller frysta blåbär.

Muggkaka toppad rivet äpple och kanel. Serveras i två vita koppar med ljusrosa fat.

Ingredienser

2 portioner
1 dl protein milkshake gärna med vaniljsmak
1 ägg
1 1/2 dl mandelmjöl
1 tsk smör (till kopparna)

Till servering

1/2 dl frysta blåbär eller 1/2 rivet äpple och kanel (för 2 port)

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Körde en dl mandelmjölk blandat med en skopa vaniljproteinpulver och sen enligt recept, blev supergott!

    Norea

Näringsvärde per portion

Energi1370 KJ / 327 kCal
Fett25 g
Salt0.1 g
Kolhydrater9 g
Protein15 g

Testa liknande recept

  • Proteinglass med banan
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Proteinmuffins
    Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Proteinplättar med jordgubbssmak
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Proteingröt med banan och blåbär
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mandelvåfflor
    Betyg 2.7 av 5.259 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vaniljpannkakor
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad