Morotssallad med russin & bladspenat

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Morotssallad med russin & bladspenat

Spänstig morotssallad som marineras med fyllig olivolja och syrlig citronjuice. Toppingen bestående av rostade russin och pinjenötter tillsammans med spröd, grann bladspenat gör salladen rik på färg och smak.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Morotssallad med russin & bladspenat

Ingredienser

10 portioner
500 g morötter
1/2 dl färskpressad citronjuice
1/2 dl olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 dl russin
1/2 dl pinjenötter
1 påse bladspenat (à 150 g) eller samma mängd ruccolasallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi420 KJ / 100 kCal
Fett6.5 g

Testa liknande recept

  • Nyttiga snacks
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig spenatpasta med rostade pinjenötter
    Betyg 4.3 av 5.169 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostad partymix
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad