En saftig morotskaka smakar underbart till fikat eller kaffet. Den här morotskakan med banan är kalasgod och uppskattas av både stora och små. Riv lite kokosflarn över kakan och sedan är den redo att serveras.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2009
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och ströbröd.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och ströbröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sophie
2022-05-21God! Jag tog 1 dl farinsocker istället för två råsocker och minskade till 1 tsk ingefära + lade till 1 tsk kardemumma. Rekommenderas! Jag serverade även med lite frostingssås (100 g rumstempererat smör, 200 g färskost + 1 dl florsocker som jag vispade ihop + jordgubbar.
Anita
2020-01-28Otroligt god kaka som jag bakat flera gånger och ibland bytt bort ingefäran mot kardemumma.
Barbara
2017-09-03God och mycket saftig kaka - men för mycket ingefära för min (och barnens) smak. Nästa gång kör jag hälften ingefära. Däremot inte så sött som andra recept, vilket jag tycker är bra. Baktid och temperatur verkar rätt för min ugn (körde ej varmluft).