Morots- och algsallad
![Morots- och algsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17883/cf_259/morots-_och_algsallad.jpg)
En riktigt god och nyttig sallad på morötter och alger som du med fördel kan lägga upp i små skålar och servera som förrätt. Morots- och algsalladen blir god, saftig och uppfriskande.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009
![Morots- och algsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17883/cf_259/morots-_och_algsallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 dl aramealger (2 dl = ca 20 g)
4 morötter
2 msk finriven ingefära
färskpressad juice av 1 citron
2 msk tamari eller japansk soja
2 msk sesamfrön
2 msk solrosfrön
2 - 3 msk finhackad koriander
1/2 dl finhackad persilja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer