Morots- och algsallad

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Morots- och algsallad

En riktigt god och nyttig sallad på morötter och alger som du med fördel kan lägga upp i små skålar och servera som förrätt. Morots- och algsalladen blir god, saftig och uppfriskande.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Morots- och algsallad

Ingredienser

4 portioner
2 dl  aramealger (2 dl = ca 20 g)
4   morötter
2 msk  finriven ingefära
färskpressad juice av 1   citron
2 msk  tamari eller japansk soja
2 msk  sesamfrön
2 msk  solrosfrön
2 - 3 msk  finhackad koriander
1/2 dl  finhackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Knaprigt
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad frömix
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Teriyakimarinerad rostbiff med sesamfrön
Betyg 4.9 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotssallad med citron och rostade sesamfrön
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ianns bulgursallad
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hembakat majsknäcke med frön
Betyg 3.6 av 5.
125 personer har röstat
Över 60 min att tillaga