Seg, chokladig browniebotten är oemotståndligt gott till syrlig hallonmousse. Toppad med vispad grädde och färska hallon.
Detta recept är gjort för 8 bitar portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Innehåller gluten och ägg.Gör laktosfri: använd ren mörk choklad av god kvalitet och laktosfria produkter av matfett och grädde.Gör mjölkproteinfri: använd ren mörk choklad av god kvalitet. Ersätt smör med mjölkfritt matfett och byt grädden mot vispbar soja- eller havrebaserad gräddersättning.OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Valio 500 g
Chokladrulltårta med hallonlakrits
Chokladkaka med chokladkräm och bär
Profiteroles med kastanjekräm
Chokladkaféets kladdkaka