Mjölkchokladtryfflar med kardemumma

6
2
Mjölkchokladtryfflar med kardemumma

Ljuvliga mjölkchokladtryfflar med smak av kardemumma och honung. Rulla dina tryfflar i kakao. Söta och fullkomligt underbara att servera till kaffet efter middagen.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Mjölkchokladtryfflar med kardemumma

Ingredienser

20 st
300 g mjölkchoklad
2 dl vispgrädde
50 g smör
1 tsk malen kardemumma
2 msk glykos eller honung
kakao att rulla i

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Kardemumman kan bytas ut mot t ex kanel, ingefära eller 3 msk rostade sesamfrön (för 20 st).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Annelie

2009-12-03

Tyvärr föll dessa mig ej i smaken. De är för söta och kardemumman funkar inte riktigt för mig här. Kan tänka mig att det är godare med lite mörk choklad i och kanske testa med en annan krydda.

Åsa

2009-12-02

Kardemummatryfflarna är jättegoda. Provade att byta ut ca hälften till mörk choklad och det funkar också. Rulla i hackad mjölkchoklad istället för kakao, det blir godare.