Mjölkchokladtryfflar med kardemumma
Ljuvliga mjölkchokladtryfflar med smak av kardemumma och honung. Rulla dina tryfflar i kakao. Söta och fullkomligt underbara att servera till kaffet efter middagen.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009
Ingredienser
20 st
300 g mjölkchoklad
2 dl vispgrädde
50 g smör
1 tsk malen kardemumma
2 msk glykos eller honung
kakao att rulla i
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tyvärr föll dessa mig ej i smaken. De är för söta och kardemumman funkar inte riktigt för mig här. Kan tänka mig att det är godare med lite mörk choklad i och kanske testa med en annan krydda.
Annelie
2009-12-03Kardemummatryfflarna är jättegoda. Provade att byta ut ca hälften till mörk choklad och det funkar också. Rulla i hackad mjölkchoklad istället för kakao, det blir godare.
Åsa
2009-12-02