Mixad charktallrik

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Mixad charktallrik

Mixad charktallrik är en god och smakrik sallad av salami, pickles och haricots verts med läckra tillbehör som mortadellarullar och pinnar av parmaskinka och färskost. Denna härliga tallrik tillagas på under 45 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Mixad charktallrik

Ingredienser

4 portioner

Sallad

70 g  salami
1   liten rödlök
1   kruka persilja
125 g  haricots verts (bönor) ev frysta
1 dl  mixed pickles
1/2 dl  olivolja
1 msk  rödvinsvinäger
2 krm  salt
1 krm  malen svartpeppar

Mortadellarullar

100 g  champinjoner
2 msk  färdig vinägrettdressing
100 g  mortadella (stora skivor)
rucolablad

Parmapinnar

100 g  färskost
8   skivor parmaskinka (8 skivor motsvarar ca 80 g)
8   grissini (brödpinnar)

Till servering

1   bit Cambozola (ost)
färskt bröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven och brödet för samtliga allergener, i övrigt är rätten fri från ägg men innehåller mjölk och gluten.
Gör glutenfri: använd gurkstavar i stället för grissini till parmaskinkan och välj glutenfritt färskt bröd till cambozolan.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kalorisnål tonfiskröra med bönor och sardeller
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparrot- och forellromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta med paprikapesto och salami
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönsallad med gräddfil och timjan
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Risotto med ruccola
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga