Minipizzor med gorgonzolakräm

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Minipizzor med gorgonzolakräm

Förtjusande minipizzor fulla med härliga smaker från Italien. Ljuvlig kräm med gorgonzolaost, rucolasallad och parmaskinka pryder dessa små mästerverk. Toppa med finskuren rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Minipizzor med gorgonzolakräm

Ingredienser

16 stycken
1   paket pizzamix (à 500 g)
1 1/2 dl  crème fraiche
150 g  gorgonzolaost
3 dl  rucolasallad
150 g  parmaskinka i skivor
1/2   rödlök

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pizzabröd med zucchini
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Serranochips
Betyg 3.6 av 5.
64 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Persika, getost och tomatpizza
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.2 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga