Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Minipizzor med gorgonzolakräm

Förtjusande minipizzor fulla med härliga smaker från Italien. Ljuvlig kräm med gorgonzolaost, rucolasallad och parmaskinka pryder dessa små mästerverk. Toppa med finskuren rödlök.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 16 stycken portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 250°C.
  2. Tillaga pizzamixen enigt förpackningens anvisningar.
  3. Forma 16 bollar (för 16 st) stora som valnötter, platta till lätt med handen och placera ut dem på bakpappersklädd plåt.
  4. Grädda i ugnen i 6-8 minuter eller tills de är gyllene. Låt svalna lite.
  5. Blanda samman crème fraiche och gorgonzola till en kräm och förvara svalt.
  6. Lägg en liten klick kräm på varje pizza och lägg på ruccolasallad och därefter parmaskinka, toppa ev med ytterligare kräm.
  7. Skala och skiva löken tunt. Fördela lökringar överst och servera.

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten.

Ingredienser

Portioner: 16 stycken
  • 1 paket pizzamix (à 500 g)
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 150 g gorgonzolaost
  • 3 dl ruccolasallad
  • 150 g parmaskinka i skivor
  • 1/2 rödlök
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer