Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron

1
0
Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron

Salt blåmögelost, sött krispigt päron, aromatisk rosmarin och syrlig crème fraiche gör sällskap med långsamt stekt gul lök på den här minipizzan. En smakfull liten pizza på tortillabröd som du kan servera som tilltugg på kalaset eller fredagsmyset.

Skriv ut
Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron

Ingredienser

4 portioner
2
gula lökar
2 msk
olivolja
1 tsk
socker
-
salt
1
kvist rosmarin
3/4 dl
crème fraiche
4
små tortillabröd
70 g
blåmögelost

Till servering

päron (fast sort)
rucola
nymald svartpeppar

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1085 KJ / 259 kCal
Fett 16 g
Salt 1.65 g
Kolhydrater 21 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept