Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron

1
1
Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron

Salt blåmögelost, sött krispigt päron, aromatisk rosmarin och syrlig crème fraiche gör sällskap med långsamt stekt gul lök på den här minipizzan. En smakfull liten pizza på tortillabröd som du kan servera som tilltugg på kalaset eller fredagsmyset.

Skriv ut
Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron

Ingredienser

4 portioner
2
gula lökar
2 msk
olivolja
1 tsk
socker
-
salt
1
kvist rosmarin
3/4 dl
crème fraiche
4
små tortillabröd
70 g
blåmögelost

Till servering

päron (fast sort)
rucola
nymald svartpeppar

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Lars

2021-09-22

Helt undermåligt och otidsenligt av er att lämna ut ett recept som innehåller laktos! Jag, och många med mig, är laktosintolerant och kan därför inte tillgodogöra mig denna matvara, som ju annars ser så god ut. Varför gör ni denna otjänst mot era kunder? Mvh LG

Redaktionen ICAse

2021-09-22

Vi ber om ursäkt till dig Lars och alla ni andra kunder som inte kan äta ädelost pga laktosen. Hoppas du kan förlåta oss för att vi ändå vill skapa denna typ av recept :) Hälsningar Ulrika

Näringsvärde per portion

Energi 1085 KJ / 259 kCal
Fett 16 g
Salt 1.65 g
Kolhydrater 21 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept