Minipizza med stekt lök, rosmarin och päron
Salt blåmögelost, sött krispigt päron, aromatisk rosmarin och syrlig crème fraiche gör sällskap med långsamt stekt gul lök på den här minipizzan. En smakfull liten pizza på tortillabröd som du kan servera som tilltugg på kalaset eller fredagsmyset.
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
2 msk olivolja
1 tsk socker
salt
1 kvist rosmarin
3/4 dl crème fraiche
4 små tortillabröd
70 g blåmögelost
Till servering
päron (fast sort)
rucola
nymald svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1085 KJ / 259 kCal
Fett16 g
Salt1.65 g
Kolhydrater21 g
Protein7 g
Kommentar
Helt undermåligt och otidsenligt av er att lämna ut ett recept som innehåller laktos! Jag, och många med mig, är laktosintolerant och kan därför inte tillgodogöra mig denna matvara, som ju annars ser så god ut. Varför gör ni denna otjänst mot era kunder? Mvh LG
Lars
2021-09-22Vi ber om ursäkt till dig Lars och alla ni andra kunder som inte kan äta ädelost pga laktosen. Hoppas du kan förlåta oss för att vi ändå vill skapa denna typ av recept :) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-09-22