Supergod midvintertårta som är ett perfekt avslut på en fin middag. Botten med apelsinsmak toppas av en mumsig vaniljglassröra med cream cheese, pistagenötter, choklad och vanilj. Dekorera med hallon, nötter, citronmeliss och vit choklad.
Tårtan är fri från gluten men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri glass. Vit choklad innehåller laktos, men en viss mängd kan tålas. Använd laktosfri cream cheese.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sandra
2022-03-30En riktig favorit! Den blir allra godast om man låter den tina ett slag. Då kommer smakerna fram ordentligt.
Helena
2021-04-11Usch! Blev inte alls gott. Tyvärr!
Sandra
2021-01-02Hur länge håller den i frysen? /Sandra
Redaktionen ICAse
2021-01-13Hej Sandra! Ursäkta sent svar. Om du täcker den ordentligt med frystålig plast så bör den hålla i minst 1 vecka i frysen. Hoppas att du gillar tårtan! Hälsningar Elina