Midvintertårta

Supergod midvintertårta som är ett perfekt avslut på en fin middag. Botten med apelsinsmak toppas av en mumsig vaniljglassröra med cream cheese, pistagenötter, choklad och vanilj. Dekorera med hallon, nötter, citronmeliss och vit choklad.

Ingredienser
10 bitar
400 g mandelmassa
3 ägg
rivet skal av 1 apelsin
1 l vaniljglass
1 1/2 dl pistagenötter
200 g vit choklad
1 vaniljstång
200 g cream cheese (23 %)
Garnering på tårtan
ca 1 - 2 askar färska hallon
ca 1 dl pistagenötter
vit choklad
1 kruka citronmeliss
Gör så här
00:15:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stEn riktig favorit! Den blir allra godast om man låter den tina ett slag. Då kommer smakerna fram ordentligt.
Sandra
Usch! Blev inte alls gott. Tyvärr!
Helena
Hur länge håller den i frysen? /Sandra
Sandra
Hej Sandra! Ursäkta sent svar. Om du täcker den ordentligt med frystålig plast så bör den hålla i minst 1 vecka i frysen. Hoppas att du gillar tårtan! Hälsningar Elina
ICA-köket