Miang kam

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Miang kam

Miang kam är en innovativ och exotisk rätt samt det optimala tillbehöret vid plockmat/buffé. Du tar ett salladsblad och fyller med några av följande ingredienser: räkor, lime, kokos, chili, ingefära, jordnötter och lök. Doppa i sweet chilisås. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

Miang kam

Ingredienser

4 portioner
1   bit färsk ingefära
2   lime
30 g  riven kokos
50 g  skalade räkor
2   chilifrukter t ex spansk peppar
2   schalottenlökar
1 dl  jordnötter
salladsblad (ca 3 x 3 cm)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordnötsströssel med kokos
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nudelwok med kokosräkor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ananasspett
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffranskola med kokos
Betyg 3.8 av 5.
88 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokostryfflar
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smältrabarber med honung och kokos
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga