Miang kam

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Miang kam

Miang kam är en innovativ och exotisk rätt samt det optimala tillbehöret vid plockmat/buffé. Du tar ett salladsblad och fyller med några av följande ingredienser: räkor, lime, kokos, chili, ingefära, jordnötter och lök. Doppa i sweet chilisås. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

Miang kam

Ingredienser

4 portioner
1 bit färsk ingefära
2 lime
30 g riven kokos
50 g skalade räkor
2 chilifrukter t ex spansk peppar
2 schalottenlökar
1 dl jordnötter
salladsblad (ca 3 x 3 cm)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordnötsströssel med kokos
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nudelwok med kokosräkor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ananasspett
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokostryfflar
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smältrabarber med honung och kokos
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coconutchock
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga