ÖVER 60 MIN | Enkel

Glasspinnar på kokosvatten

Kokosvatten är precis vad det låter som, vattnet som finns inuti en färsk kokosnöt. Det söta kokosvattnet tillsammans med ditt val av frukter och bär blir här till lika svalkande som snygga isglasspinnar. Isglassen går lika bra att göra med saft eller juice.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2016
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fyll kokosvatten, juice eller saft i glasspinneformar.
  2. Lägg ner skivad/skuren frukt och/eller bär.
  3. Ställ i frysen i 40 minuter, tryck sedan ner pinnar. Låt frysa ytterligare minst 4 timmar.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4 st
  • 3 dl kokosvatten, juice eller saft
  • skivad frukt
  • bär

Näringsvärde
Per portion

Energi 103 kJ / 25 kCal