Mexbiff med hetta

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Mexbiff med hetta

Mexbiff är en mastig maträtt där köttfärsbiffarna har smak av det mexikanska köket. Du kan enkelt anpassa kryddmängden och hettan efter egen smak. Med strimlade stekta ägg, färsk pasta och en god salsasås blir middagen komplett.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Mexbiff med hetta

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
400 g  köttfärs
1   ägg
1 dl  crème fraiche
3 msk  hackad mild grön chili (finns på burk, à 130 g)
1 tsk  salt
1 tsk  paprikapulver
1 tsk  chilipulver
grovmald svartpeppar
olja, smör eller margarin till stekning
2   ägg

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tacobiffar
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mexispett med paprika
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chiligrillade köttspett
Betyg 3.2 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddig biff med pico de gallosalsa
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannbiff med lök
Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het köttfärs med bönor och chili
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga