Mexbiff med hetta

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Mexbiff med hetta

Mexbiff är en mastig maträtt där köttfärsbiffarna har smak av det mexikanska köket. Du kan enkelt anpassa kryddmängden och hettan efter egen smak. Med strimlade stekta ägg, färsk pasta och en god salsasås blir middagen komplett.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Mexbiff med hetta

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
400 g köttfärs
1 ägg
1 dl crème fraiche
3 msk hackad mild grön chili (finns på burk, à 130 g)
1 tsk salt
1 tsk paprikapulver
1 tsk chilipulver
grovmald svartpeppar
olja, smör eller margarin till stekning
2 ägg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Carolines tacosoppa
Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Texmex-fräs med bönor och paprika
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tacobiffar
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegetariska tacowraps
Betyg 3.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pumpadip med majstortillas
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färsiga enchilladas
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga