Mexbiff med hetta
Mexbiff är en mastig maträtt där köttfärsbiffarna har smak av det mexikanska köket. Du kan enkelt anpassa kryddmängden och hettan efter egen smak. Med strimlade stekta ägg, färsk pasta och en god salsasås blir middagen komplett.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
400 g köttfärs
1 ägg
1 dl crème fraiche
3 msk hackad mild grön chili (finns på burk, à 130 g)
1 tsk salt
1 tsk paprikapulver
1 tsk chilipulver
grovmald svartpeppar
olja, smör eller margarin till stekning
2 ägg
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer