Matjessillsallad

5
0
Matjessillsallad

Matjessillsallad är en klassiker till årets högtider. Sill, äpple, ägg och kokt potatis samsas i en härlig julsallad som kryddas med dill och gräslök. En favorit till julbordet, och dessutom en perfekt rätt att göra av överbliven sill!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Matjessillsallad

Ingredienser

6-8
1 stor rödlök
2 röda äpplen
3 - 4 matjessillfiléer
2 - 3 kalla kokta potatisar
2 hårdkokta ägg
1 dl finskuren gräslök
1 dl hackad dill
1/2 dl matjessillspad
salt
vitpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Näringsvärdet är per portion beräknad på 6 portioner.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 584 KJ / 140 kCal
Fett 6 g
Salt 1.7 g
Kolhydrater 13 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden