Matjessill med kokta gulbetor

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Matjessill med kokta gulbetor

Den perfekta förrätten med smak av sommar har vi här. Härligt mjukkokade gulbetor serveras med fint skurna bitar matjessill på en bädd av fluffig gräddfil. Vänd över brynt smör och toppa slutligen med rostade vallmofrön. Smaklig spis!

Matjessill med kokta gulbetor

Ingredienser

4 portioner
8 gulbetor
200 g smör
1 msk blå vallmofrön
200 g matjessill
3 dl gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2664 KJ / 638 kCal
Fett57 g
Salt2.71 g
Kolhydrater21 g
Protein9 g

Testa liknande recept

  • Matjessill på fat
    Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.243 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tre goda silltapas
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ölbrässerade lammlägg
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill med gulbeta och rågcrunch
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad