Matjessill med kapris och brynt smör

Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Matjessill med kapris och brynt smör

Med ett par burkar matjessill i skafferiet kommer man långt. Servera den till lunch eller lättare middag med kokt färskpotatis, hackade ägg, brynt smör, kapris och gräddfil.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Matjessill med kapris och brynt smör

Ingredienser

4 portioner
2 burkar matjessillfiléer (à 200 g)
1 kg färskpotatis (skrubbad)
4 ägg
100 g smör
1 dl kapris
2 dl gräddfil
sallad med sommargrönsaker (t ex rädisor, körsbärstomater, salladslök)
lagrad ost
hårt bröd

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med kavring och Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Carlssons delight
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill med örter och brynt smör
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessillflarn med potatis, dill och gräddfil
Betyg 4.2 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill på lerfat
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad