Matig macka med nötbringa, surkål och cheddarost

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Matig macka med nötbringa, surkål och cheddarost

Den här matiga mackan bjuder på massvis med goda smaker. Perfekt till sommarlunchen när du har tid att göra lyxiga lunchmackor med grillad nötbringa, stekt surkål, senap, saltgurka och smarrig cheddarost. Servera gärna med extra pickles och senap.

Matig macka med nötbringa, surkål och cheddarost

Ingredienser

4 portioner
650 g slow cooked nötbringa (gärna alspånsrökt)
2 - 3 msk dijonsenap (eller amerikansk senap)
8 skivor bröd (gärna limpa)
3 - 4 msk majonnäs
2 dl smörstekt surkål
12 skivor saltgurka
3 - 4 msk rostad lök
4 skivor cheddarost

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hej Magnus! Visst kan man välja en annan sorts bröd. Blir säkert jättegott även med surdegsbröd, då får man ju lite tuggmotstånd i brödet på köpet. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika

    Ica-köket

  • Limpa för mig är ett väldigt sött och kletigt bröd, måste vara bättre med lantbröd eller surdegsbröd ?

    Magnus

Näringsvärde per portion

Energi1919 KJ / 459 kCal
Fett17 g
Salt1.8 g
Kolhydrater30 g
Protein43 g

Testa liknande recept

  • Reuben hot dog
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Reuben sandwich
    Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Surkål med äpple och salladslök
    Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Surkål & kassler sandwich
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad