Matig macka med nötbringa, surkål och cheddarost

Den här matiga mackan bjuder på massvis med goda smaker. Perfekt till sommarlunchen när du har tid att göra lyxiga lunchmackor med grillad nötbringa, stekt surkål, senap, saltgurka och smarrig cheddarost. Servera gärna med extra pickles och senap.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1919 KJ / 459 kCal
Fett17 g
Salt1.8 g
Kolhydrater30 g
Protein43 g
Kommentarer
2 stHej Magnus! Visst kan man välja en annan sorts bröd. Blir säkert jättegott även med surdegsbröd, då får man ju lite tuggmotstånd i brödet på köpet. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika
Ica-köket
Limpa för mig är ett väldigt sött och kletigt bröd, måste vara bättre med lantbröd eller surdegsbröd ?
Magnus