Marmelad av färsklök

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Marmelad av färsklök

Marmelad av färsklök är ett utsökt tillbehör till en saftig nystekt köttbit. Fräs färsk lök mjuk i lite smör, tillsätt syrlig äppelcidervinäger och ge marmeladen karaktär med lagerblad.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Marmelad av färsklök

Ingredienser

4 portioner
1   knippe färsk lök
25 g  smör eller margarin
3 msk  äppelcidervinäger
1 1/2 msk  socker
1   lagerblad

För alla

Marmeladen är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordgubbsmarmelad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Alunbrukets paprikamarmelad
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb äppelmarmelad med pistagenötter
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppelmarmelad på vanligt sätt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fikonmarmelad
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rika riddare med plommonmarmelad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga