Marmelad av färsklök
![Marmelad av färsklök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21272/cf_259/marmelad_av_farsklok.jpg)
Marmelad av färsklök är ett utsökt tillbehör till en saftig nystekt köttbit. Fräs färsk lök mjuk i lite smör, tillsätt syrlig äppelcidervinäger och ge marmeladen karaktär med lagerblad.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
![Marmelad av färsklök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21272/cf_259/marmelad_av_farsklok.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 knippe färsk lök
25 g smör eller margarin
3 msk äppelcidervinäger
1 1/2 msk socker
1 lagerblad
För alla
Marmeladen är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer