Marinerade räkor

Marinerade räkor, en vacker förrätt eller en lättare lunch som du ganska enkelt tillreder. Räkorna som du låter dra i en syrlig marinad ger en fantastisk smak när de serveras kalla på en bädd av fräsch kiwi.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004

Ingredienser
4 portioner
400 g skalade räkor eller oskalade (400 g skalade motsvarar 1 kg oskalade)
4 msk sesamolja
3 msk färskpressad limejuice
1 1/2 msk brun farin
salt
peppar
3 msk finhackad gräslök
5 kiwi
gräslök till garnering
Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Lena! Nu var tryckfelsnisse framme och vi har såklart ändrat till färskpressad limejuice som är det vi menade. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-06-02"finhackad limejuice"?
Lena
2015-05-24