Marinerade räkor
Marinerade räkor, en vacker förrätt eller en lättare lunch som du ganska enkelt tillreder. Räkorna som du låter dra i en syrlig marinad ger en fantastisk smak när de serveras kalla på en bädd av fräsch kiwi.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004
Ingredienser
4 portioner
400 g skalade räkor eller oskalade (400 g skalade motsvarar 1 kg oskalade)
4 msk sesamolja
3 msk färskpressad limejuice
1 1/2 msk brun farin
salt
peppar
3 msk finhackad gräslök
5 kiwi
gräslök till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Lena! Nu var tryckfelsnisse framme och vi har såklart ändrat till färskpressad limejuice som är det vi menade. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-06-02"finhackad limejuice"?
Lena
2015-05-24